Aloha Nieuws

Stay up to date
 AlohaSurf Scheveningen

Nieuws en Events

Strandfestival Celebrate the 90's

6 september Scheveningen strand

Den Haag, 14 mei 2019 – Niet alleen de Engelse topband KEANE zal deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen maar ook het grootste 90’s Strandfestival Celebrate the 90’s komt deze zomer naar het Scheveningse strand. Celebrate the 90’s vindt plaats op vrijdag 6 september.

Het programma van Celebrate the 90’s bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90 met o.a.:

25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De gastheer van de avond is niemand minder dan Radio 10 DJ: Gerard Ekdom.

25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo, dé ultieme 90’s legendes. Alweer 25 jaar in het vak en wereldwijd meer dan 3 miljoen verkochte platen. Wie danste er niet op 'Wonderful Years', 'Stars' of 'Fantasy World'? Drie top hits en inmiddels dance klassiekers. Vrijdag 6 september staan ze samen met een speciale 25 Years Show op deze unieke strandlocatie op het podium.

 

Gerard Ekdom, zelf fervent 90’s liefhebber, zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren 90 platen draaien. Gerard Ekdom: “Ik kijk erg uit naar Celebrate the 90’s! Zon, zee, zand, de grootste 90’s artiesten en de grootse 90’s hits. Wat wil je nog meer?”. Bekijk hier zijn videoboodschap.

 

De tijd van de Discman, de Titanic, Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en de Nokia 5110. Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’!

Met de aankondiging van Celebrate the 90’s is het Live on the Beach weekend compleet. Arwin Touw namens de organisatie: “Celebrate the 90’s is met de populaire 90’s muziek een echt feest en daarmee een mooie aanvulling op deze jubileumeditie van Live on the Beach. Ook het bomvolle  zaterdagprogramma  met optredens van Keane,  Maxi Jazz Faithless DJ set, Van Dik Hout, Pat Smith, Rondé en Suzan & Freek past bij een jubileumeditie”.

De voorverkoop start vrijdag 17 mei om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl 

Vrijdag 6 september: Celebrate the 90’s
Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag
Ticketprijs: Early bird: € 21.50 (excl. servicekosten) Regulier: € 26.50 (excl. servicekosten)

Aloha Kids Surfclub gaan weer van start

Wil jij op surfen? Dat kan! Vanaf april is onze kids surfclub weer up and running. Iedere woensdag en zondag middag kun je bij ons komen surfen. 

 

Opendagen Sportstad aan zee

Van 18 mei tot en met 21 mei 2018 bij het Noorderstrand in Scheveningen maak je in een weekend kennis met ruim twintig verschillende buiten-, water-, urban- en strandsporten. Tegelijkertijd kun je de top aanmoedigen bij Pro Freestyle en de North Sea Regatta. In het Pinksterweekend worden de Open dagen Sportstad aan Zee georganiseerd die deel uitmaken van het themajaar Feest aan Zee ter ere van het 200-jarige bestaan van de prachtige kuststad Scheveningen. Het Noorderstrand van Scheveningen (vanaf The Hague Beach Stadium tot aan de vuurtoren) staat dit weekend compleet in het teken van sport. Mis het niet!

Check de facebook pagina hier!

Aloha's Acoustic Music Sessions

Vanwege het succes in de maand december gaan we ook in het nieuwe jaar door met de muziek avonden op donderdag. Elke week zal er weer een nieuwe artiest klaar staan vanaf 20:00 uur. Daarnaast is er elke week vanaf 18:30 uur een wisselende daghap te krijgen voor maar €7,50. Hou onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de artiest en het menu van de dag.

FEEST! ~ 15 jaar ~ Aloha ~

15 mei - Vandaag mochten wij taart eten omdat Aloha 15 jaar bestaat! 🎂 Daphne en Maurice, de Aloha crew zegt mau hoohiwahiwa (gefeliciteerd in het Hawaiiaans)

Typhoon opent Surfschool Aloha en viert revalidatie Xavi

30 april - Afgelopen Zaterdag was het openingsfeest van Surfschool Aloha op Scheveningen, met onder anderen Typhoon. Door een heftig ongeluk van de zoon van de eigenaren werd het feestje twee jaar uitgesteld. De nu achtjarige Xavi is zo goed als helemaal gerevalideerd en dat wordt groots gevierd. Lees hier verder...


OPENINGSTIJDEN   

  • School
  • Ma - Zo 08:30 - Sunset
  • Kitchen
  • Zo - Do 08:30 - 23:00
  • Vr - Za 08:30 - 01:00
  • Shop
  • Ma - Za 08:30 - 18:00
  • Zo 10:00 - 18:00

Buiten deze tijden op afspraak
mogelijk!


AlohaSurf locatie Scheveningen

Onze locatie

Ons permanente paviljoen is gebouwd in 2015. Evert Pronk van Bint Architecten heeft ons ontwerp gemaakt. 

Lees meer


Aloha Nieuws

Lees hier alle nieuwtjes en bekijk onze evenementen!

Nieuwtjes